Financieel Administratief Specialist

Job description

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie in een dynamische scale-up? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Financieel Administratief Specialist om ons groeiende team te versterken. Als Financieel Administratief Specialist speel je een cruciale rol in het beheer en de analyse van financiële gegevens binnen FitForMe. Je krijgt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse aspecten van financiële administratie en zult een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van onze financiële processen.


Wij zijn een Rotterdamse scale-up die zich richt op de markt voor voedingssupplementen en groeien hard, zowel in Nederland als internationaal. Bij FitForMe combineren we groeimarkten, wetenschappelijk onderzoek, samenwerking met de beste productiepartners en gepassioneerde medewerkers uit 29 landen om ons succes te behalen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een jong en divers team, waarin iedereen elkaar inspireert en van elkaar leert.


Wat ga je doen?
Als Financieel Administratief Specialist speel je een cruciale rol in het beheer en de analyse van financiële gegevens. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, registreren, controleren en analyseren van financiële transacties en rapporten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het optimaliseren van onze financiële processen en het waarborgen van de nauwkeurigheid en integriteit van onze financiële gegevens.


Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rij:

 • Verwerken van financiële transacties, inclusief facturatie en betalingen.
 • Controleren en reconciliëren van bankafschriften en kasboeken.
 • Monitoren en analyseren van financiële gegevens om trends en afwijkingen te identificeren.
 • Assisteren bij het opstellen van financiële rapporten, budgetten en prognoses.
 • Onderhouden van contacten met leveranciers en klanten met betrekking tot financiële aangelegenheden.
 • Bijdragen aan de optimalisatie van financiële processen en het implementeren van efficiënte systemen.


Bij FitForMe bieden we jou de kans om je vaardigheden en expertise toe te passen in een snelgroeiende scale-up. Je krijgt de vrijheid om je ideeën uit te voeren en te innoveren, terwijl je bijdraagt aan de groei van FitForMe als organisatie.

Job requirements

Wie is de ideale kandidaat?

Jij:

 • Hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO 4-niveau.
 • Hebt kennis van boekhoudprincipes en financiële wet- en regelgeving. 
 • Krijgt energie van details en het kloppend maken van zaken en je bent accuraat, betrouwbaar en in staat om onder druk te werken.
 • Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail.
 • Uitstekende kennis van Excel.
 • Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief samen te werken.


Wat bieden we jou?

Bij FitForMe zijn we ervan overtuigd dat onze medewerkers de belangrijkste drijvende kracht zijn achter ons succes en daarom doen we er alles aan om een werkomgeving te creëren waarin ze met plezier naar hun werk gaan. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is. Daarom bieden we flexibiliteit en autonomie in je rol, zodat je de vrijheid hebt om beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je werk. Hierdoor kun je creatief en innovatief zijn en jezelf uitdagen om het beste uit jezelf te halen.


Onze dynamische en internationale werkomgeving zit vol uitdagingen die je zullen stimuleren om te groeien en je doelen te bereiken. Dit alles in een open, informele sfeer waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan. Bovendien zetten we ons in voor een wereld zonder obesitas, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw werk bijdraagt aan een betere toekomst.


Naast een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een goede bonusregeling en pensioenopbouw, bieden we ook een opleidingsbudget en een heerlijke voedzame lunch verzorgd door onze eigen kok. Bovendien zorgen we ervoor dat je lichaam en geest gezond blijven met een gratis maandelijkse massage.


Procedure

Onze selectieprocedure is grondig en bestaat uit meerdere interview rondes, waarbij we niet alleen kijken naar je vaardigheden en ervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en fit met onze bedrijfscultuur. We willen dat jij ons net zo goed leert kennen als wij jou.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een significante bijdrage kunt leveren aan ons groeiambitie, dan is FitForMe de juiste plek voor jou.