HR Stagiair

Job description

Hé jij daar, start jij vanaf februari met een stage en ben je nog op zoek naar een te gek bedrijf om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Dan is deze internationale HR-stage bij Fit For Me perfect voor jou! Momenteel zit FitForMe in de scale-up fase. Jouw HR-skills gaan een bijdrage leveren om het bedrijf verder uit te bouwen en Fit For Me wereldwijd op de kaart te zetten.

Gedurende jouw stage ben je de steun en toeverlaat van de People & Culture afdeling die bestaat uit een Head of People & Culture, een Business Partner, een Operations medewerker en een Payroll-specialist. Jij pakt zelfstandig een project naar keuze op maar je gaat ook de organisatie ondersteunen bij alle facetten die bij een HR-afdeling horen. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het bijhouden van de verzuimadministratie en de werving en selectie. Daarnaast zal ook het verbeteren van de processen onderdeel zijn van jouw stage. Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat alle People & Culture zaken op rolletjes lopen.

Wat wij jou bieden:

  • Plezier! Fit For Me is een open organisatie waarin enthousiasme, eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan. Bij ons hangt een informele en open werksfeer.
  • Een dynamische meewerkstage waar je op internationaal vlak op allerlei HR facetten ervaring en kennis kunt opdoen.
  • Een stageplek op een absolute toplocatie met uitzicht over heel Rotterdam!
  • Elke dag heerlijke vers gemaakte lunches
  • Een stagevergoeding van €400,- per maand

Job requirements

Wie is onze ideale kandidaat?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van HRM/Bedrijfskunde;
  • Je bent beschikbaar per januari/februari 2023 voor een periode van minimaal 5 maanden;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent proactief, leergierig en gaat gestructureerd te werk.

Wie zijn wij?

Fit For Me is wereldwijd marktleider in een snelgroeiende niche: voedingssupplementen voor mensen die een maagverkleining hebben gehad. Wereldwijd zijn er steeds meer mensen met (morbide) obesitas met allerlei comorbiditeiten zoals diabetes en hart- en vaatziekten tot gevolg. Om hen te helpen de kwaliteit van leven te verbeteren, voeren chirurgen ieder jaar meer en meer maagverkleinende operaties uit. Na zo’n operatie is het moeilijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en op te nemen. Met FitForMe zorgen patiënten ervoor dat na de operatie de kans op tekorten aanzienlijk wordt verkleind en zo helpen wij deze doelgroep op weg naar een gezonder leven.

Het succes van FitForMe berust op een combinatie van een groeimarkt, productontwikkeling op basis van wetenschappelijk onderzoek, samenwerking met de beste productiepartners en 120 gepassioneerde medewerkers in 32 landen verdeeld over alle continenten. Ons team is jong, divers en zeer ambitieus. De sfeer is informeel, met veel ruimte om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.


Enthousiast geworden?

Twijfel dan niet langer en solliciteer direct door je CV en motivatie in te sturen. Wie weet tot snel!