FitForMe Jobs

Zit er iets voor je bij?

Waarom werken bij FitForMe?

  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Bedrijfsmasseuse
  • Dynamische internationale omgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Gezonde, verzorgde lunch

FitForMe in een notendop

Leer ons een beetje kennen in deze korte film

Over ons

Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor elk individu. Met FitForMe helpen wij mensen die een bariatrische ingreep ondergaan (maagverkleinende operatie) op weg naar een betere kwaliteit van leven. Dit doen wij door wetenschappelijk onderbouwde voedingssuplementen te bieden die zijn afgestemd op de verschillende maagverkleinende operaties en hen te ondersteunen met de best mogelijke persoonlijke service. 


Wetenschap zit in ons DNA

Onze producten worden samengesteld in samenwerking met onderzoekers en medische professionals wereldwijd. We ontwikkelen en verbeteren onze producten continu aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Samen maken we een verschil

Onze medewerkers staan aan het roer van onze ambitieuze doelstellingen. Zij zijn een gedreven en getalenteerd team. Vanaf de verschillende locaties in de wereld werken zij samen om onze klanten iedere dag weer de de beste producten en services te bieden. 

Met alle uitdagingen en groeikansen is het een uitdagende periode voor FitForMe. Een fantastisch moment om je aan te sluiten. Kom je bij ons werken?

Global company

Wij zijn ons bedrijf begonnen in Nederland, inmiddels al meerdere jaren actief op alle werelddelen. FitForMe is wereldwijd online te bestellen en lokaal aanwezig in 22 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. 

HQ FitForMe

Gevestigd in Rotterdam

FitForMe

FitForMe